logo

PKK’nın Kaçırdığı Kız çocuk Güvenlik Güçlerine Sığındı

PKK’nın Kaçırdığı Kız çocuk Güvenlik Güçlerine Sığındı

PKK’nın Kaçırdığı Kız çocuk Güvenlik Güçlerine Sığındı

Hakkari’de terör örgütü PKK’nın kaçırdığı 13 yaşındaki kız çocuğunun güvenlik güçlerine teslim olduğu bildirildi.

Valilikten yapılan açıklamada, güvenlik güçlerine teslim olan kız çocuğunun 3 ay önce teröristlerce kaçırıldığı belirtildi.

Açıklamada şu ifadelere yer verildi:

”Bölücü terör örgütünün faaliyet gösterdiği kırsal alandan kaçan 13 yaşındaki kız çocuğu 3 ay önce bölücü terör örgütü mensupları tarafından kaçırıldığını, 3 aydır örgütte olduğunu beyan ederek 27 Aralık 2016 günü saat 17.00 sıralarında ilimiz Şemdinli ilçesi 34’üncü Hudut Tugay Komutanlığına silahsız ve teçhizatsız olarak teslim olmuştur.”

8 TERÖRİST DE TESLİM OLDU

Irak’taki terör örgütü barınma alanlarından kaçan 7 terörist Şırnak, bir örgüt mensubu da Hakkari’de güvenlik güçlerine teslim oldu.

Genelkurmay Başkanlığının internet sitesinde, dünkü “yurt içi olaylar”a ilişkin bilgilere yer verildi.

Buna göre, Irak’ta bulunan bölücü terör örgütü barınma alanlarından kaçan 7 terörist Şırnak’ın Silopi ilçesi, bir örgüt üyesi de Hakkari’nin Şemdinli ilçesinde güvenlik güçlerine silahsız ve teçhizatsız teslim oldu.

Şanlıurfa’da güvenlik güçlerince icra edilen operasyonlarda, bir kalaşnikof piyade tüfeği ve şarjörü ile bu silaha ait bin 111 fişek ele geçirildi.

Batman’nın Sason ilçesinde, güvenlik güçlerince yürütülen operasyonda ise muhtelif yaşam malzemeleri ve 210 kilogram gıda malzemesi ele geçirildi.

Haber10

Etiketler: » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ

2+3 = ?

Güvenlik Kodu * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Etiketler:, , , , ,