logo

2014-ÖMSS Engelli Memur Yerleştirme Sonuçları Açıklandı

2014-ÖMSS Engelli Memur Yerleştirme Sonuçları Açıklandı

Engelli Memur Alım Başvuruları İçin Son Gün!-kamumemurlar.com

Özürlü Memur Seçme Sınavı (ÖMSS) ile Engelli Memur Yerleştirme sonuçları, ÖSYM’nin İnternet sitesinden öğrenilebilecek.

Özürlü Memur Seçme Sınavı (ÖMSS) ile Engelli Memur Yerleştirme sonuçları açıklandı. Sonuçlar, ÖSYM’nin internet sitesinden öğrenilebilecek. ÖSYM’nin internet sitesinde yer alan duyuruya göre, 2014-ÖMSS ile  Engelli Memur Yerleştirme Tercih Kılavuzunda yer alan kamu kurum ve kuruluşlarının ortaöğretim, ön lisans ve lisans düzeyi kadrolarına,engelli memur yerleştirme işlemleri tamamlandı.  2012 yılında yapılan ÖMSS sonuçlarına göre yapılan yerleştirme sonuçları, ÖSYM’nin https://sonuc.osym.gov.tr İnternet adresinden açıklandı.

2014-ÖMSS İle Engelli Memur Yerleştirme Sonuçları için TIKLAYINIZ!

Sonuçlara göre, kamu kurum ve kuruluşlarının ortaöğretim kadrolarına 426, önlisans kadrolarına 384, lisans kadrolarına 806 engelli memur yerleştirme işlemi yapıldı. Adaylar, yerleştirme sonuçlarını TC kimlik numaraları ve şifreleri ile öğrenebilecek. Yerleştirme işlemine ait yerleştirme sonuç belgesi basılmayacak ve adayların adreslerine gönderilmeyecek. Yerleştirilen adayların, atamaya ilişkin ayrıntılı bilgiyi yerleştikleri kurumdan edinmeleri gerekiyor.

1620 Engelli Memur Atanacak

ÖMSS 1620 Kadro Tercih Kılavuzu Yayımlandı

Engelli Memur Alım Başvuruları İçin Son Gün!

2014-ÖMSS İle Engelli Memur Yerleştirme: Yerleştirme Sonuçlarının Açıklanması. Konuyla ilgili ÖSYM’nin sitesinde yer alan yazılı açıklamanın detayları şöyle:

DUYURU

2014-ÖMSS İle Engelli Memur Yerleştirme: Yerleştirme Sonuçlarının Açıklanması

2014-ÖMSS İle Engelli Memur Yerleştirme Tercih Kılavuzunda yer alan kamu kurum ve kuruluşlarının ortaöğretim, ön lisans ve lisans düzeyi kadrolarına, engelli memur yerleştirme işlemleri tamamlanmıştır.

2012 yılında yapılan Özürlü Memur Seçme Sınavı (ÖMSS) sonuçlarına göre yapılan yerleştirme sonuçları, bugün saat 11.45’ten itibaren ÖSYM’nin https://sonuc.osym.gov.tr internet adresinden açıklanacaktır.

Adaylar yerleştirme sonuçlarını belirtilen internet adresinden T.C. Kimlik Numaraları ve şifreleri ile öğrenebileceklerdir. Yerleştirme işlemine ait yerleştirme sonuç belgesi basılmayacak ve adayların adreslerine gönderilmeyecektir. Yerleştirilen adaylar, atamaya ilişkin ayrıntılı bilgiyi yerleştikleri kurumdan edinmelidir.

Adaylara ve kamuoyuna duyurulur.

ÖSYM BAŞKANLIĞI

 Yerleştirme Sonuçlarına İlişkin Sayısal Bilgiler

Etiketler: » » » »
#

SENDE YORUM YAZ

5+8 = ?

Güvenlik Kodu * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Etiketler:, , , ,