logo

2016 Ağustos Öğretmen Atamaları İçin Öğretmen Adayları Açıklama Bekliyor

2016 Ağustos Öğretmen Atamaları İçin Öğretmen Adayları Açıklama Bekliyor

2016 Ağustos Öğretmen Atamaları İçin Öğretmen Adayları Açıklama Bekliyor-kamumemurlar.com

Milli Eğitim Bakanlığı öğretmen atamaları ne zaman yapılacak? 10 Şubat 2016’da 30 bin öğretmen atama sevinci yaşadı. Ya atanamayanlar. Atanamayan öğretmenler umutlarını 2016 Ağustos Öğretmen Atamalarına bağladı… 

2016 Ağustos ayı öğretmen atamaları kadroları konusunda bugüne kadar net bir açıklama yapılmaması ve konunun gündememe getirilmemesi atama bekleyen öğretmen adaylarını tedirgin ediyor. Akıllara 2016 Ağustos ayında öğretmen atamaları yapılmayacak mı? düşüncesi geliyor.

Türkiye Cumhuriyeti Milli Eğitim Bakanlığı (MEB)’na 30 Bin öğretmen ataması 10 şubat 2016 tarihinde yapılmış ve atanan öğretmenlerin sevinçleri ayyuka çıkarken atanamayan öğretmenler bir sonraki atamanın haberini gözler olmuştu.

Gelenekselleşen Üzere Her Sene 50 Bin Öğretmen Ataması Gerçekleşiyor

Milli Eğitim Bakanlığı genellikle her sene 50 Bin ortalama öğretmen ataması yapıyor. Şubat ayında 30 bin öğretmenin atadığını göz önüne alırsak 20 Bin öğretmen ataması Ağustos ayında gerçekleşebilir FAKAT! .

2016 Ağustos Atamaları Olmayabilir !

Milli Eğitim Bakanı (MEB) Sn. Nabi Avcı söz konusu öğretmen atamaların tamamını şubat ayına sabitlemeyi düşündüklerini ve tüm atamaları sadece Şubat ayında yapmayı planladıkları için Ağustos ayında atama olmayabileceği sinyallerini vermişti.  2016 Ağustos atamalarıyla alakalı bir süpriz gelişme yaşanmayacağını varsıyoruz. Milli Eğitim Bakanı’nın görüşleri de bu yönde olmuştu. Şubat 2017’den önce herhangi bir atama haberi gelmeyebilir.

Bir Süpriz Gelişme Yaşanırsa 20 Bin Öğretmen Atanacaktır

Haberimizin başında da belirttiğimiz gibi MEB gelenekselleşen rakamları ve atama dönemini devreye sokarsa 20 bin öğretmen müjdeli haberi alabilir. Gelişmeleri siz değerli ziyaretçilerimiz ve atanamayan değerli öğretmenlerimiz için takip etmeyi sürdüreceğiz. Söz konusu atamalar hakkında düşüncelerinizi bizlerle paylaşabilirsiniz.

Forumlara katılabilir, görüş , öneri, şikayetlerinizi bizlerle ve forum yönetimiyle paylaşabilirsiniz.

Mebpersonel

Etiketler: » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ

10+3 = ?

Güvenlik Kodu * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Etiketler:, , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,