logo

2016 Ağustos Öğretmen Atamaları Kadroları Belli Oluyor

2016 Ağustos Öğretmen Atamaları Kadroları Belli Oluyor

2016 Ağustos Öğretmen Atamaları Kadroları Belli Oluyor-kamumemurlar.com

Ağustos Öğretmen Atamaları Kadroları Belli Oluyor. 2016 Ağustos öğretmen atamaları.Milli Eğitim Bakanlığı’nın Ağustos ayında öğretmen atamaları yapıp yapmayacağı, ve atama yapılacaksa öğretmen atamaları kadrolarının ne kadar olacağı bugün MEB bütçesi görüşmelerinde netlik kazanacak. Atama bekleyen öğretmen adayları 2016 Ağustos ayı öğretmen atamalarında ne kadar atama yapılacağını büyük bir merakla takip ediyorlar.

AĞUSTOS ÖĞRETMEN ATAMALARI İÇİN YETKİLİLERE ÇAĞRI

Atama bekleyen öğretmen adayları “Ağustos Öğretmen Atamaları İçin Yetkililere Çağrı” yaptı. Ağustos ayında en az 50 Bin öğretmen atamaları yapılmasını isteyen öğretmen adayları, bu konuda taleplerini yetkililere duyurmaya çalışıyorlar. Ağustos Öğretmen Atamaları Kadroları Bu Tarihte Belli Olacak. Ağustos ayında öğretmen atamaları yapılıp yapılmayacağı netlik kazanacak. MEB 2016 bütçesi 5 MART 2016′ yani bugün görüşülecek. Ağustos Öğretmen Atamaları Belli Olacak. Milli Eğitim Bakanlığı, 2016 Ağustos ayında öğretmen atamaları yapacak mı? Detaylar.. Bilindiği üzere Şubat ayında 30 bin öğretmen atamaları yapıldı. Şubat ayında yapılan öğretmen atamalarının ardından gözler 2016 Ağustos ayındaki öğretmen atamalarına çevirildi. 2016 Ağustos ayında öğretmen atamaları yapılacak mı? Öğretmen atamaları için öncelikle bütçeden atama izninin verilmesi gerekiyor. Meclis bütçe görüşmeleri bugün itibariyle başladı.

KRİTİK TARİH 5 MART 2016 (BUGÜN)

MEB bütçesinin görüşüldüğü gün 2016 Ağustos ayında öğretmen atamaları yapılıp yapılmayacağı veya ne kadar olacağı netlik kazanacak. Atama bekleyen öğretmen adayları da bu durumu merak ediyor. Atama bekleyen öğretmen adayları 2016 ağustos ayında en az 50 bin öğretmen atamaları yapılmasını talep ediyorlar.

İŞTE AĞUSTOS AYINDA ÖĞRETMEN ATAMALARI İÇİN EN AZ 50 BİN KADRO İSTEYEN ÖĞRETMEN ADAYLARININ TALEP METNİ

Sayın Yetkilim bizler her gece öğrencilerine kavuşma hayaliyle uyuyup o hayalle uyanan, ataması yapılmamış 350 binden fazla öğretmeniz.Dünyanın her tarafında öğretmenler insan topluluğunun en özverili ve saygıdeğer unsurlarıdır.Bizler de bu saygıyı bu değeri artık görmek istiyoruz.Bu kadar öğretmen evde beklerken ve öğretmen ihtiyacı ücretlilerle giderilirken Ağustos ayında atama yapılmaması büyük haksızlıktır.Geleceğin öğretmenlerini, bürokratlarını, valilerini, mühendislerini, doktorlarını yetiştirmek için en önemlisi de vatanını, insanları, doğayı seven ve koruyan, kendini tanıyan, güçlü ve zayıf yanlarını bilip bu yanlarını geliştirmek için çalışan, vatandaşlık bilincine sahip, problem çözme becerilerine sahip, özgüven sahibi, çalışkan bireyler yetiştirmek için atanmak, çocuklarımıza kavuşmak istiyoruz. Öğrencilerimize gelecek ve umut olmak için Ağustosta en az 50 bin atama talep ediyoruz. SAYGILARIMIZLA… 2016 Ağustos Ayında Atama Bekleyen Öğretmen Adayları

Mebpersonel

Etiketler: » » » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ

6+8 = ?

Güvenlik Kodu * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Etiketler:, , , , , , , , ,