logo

2016 KPSS Din Hizmetleri (DHBT) Sınav Soru ve Cevapları Açıklandı!

2016 KPSS Din Hizmetleri (DHBT) Sınav Soru ve Cevapları Açıklandı!

2016-kpss-din-hizmetleri-dhbt-sinav-soru-ve-cevaplari-aciklandi-kamuemurlar-com

Ölçme Seçme ve Yerleştirme Merkezince (ÖSYM) tarafından düzenlenen Kamu Personeli Seçme Sınavı (KPSS) Din Hizmetleri Alan Bilgisi Testi (DHBT) oturumu yapıldı.

Ölçme Seçme ve Yerleştirme Merkezince (ÖSYM) tarafından düzenlenen Kamu Personeli Seçme Sınavı (KPSS) Din Hizmetleri Alan Bilgisi Testi (DHBT) oturumu yapıldı. ÖSYM de internet sitesi üzerinden yaptığı açıklamada %10’luk bir sınav soru ve cevaplarını adaylara duyurmuş oldu..

2016 DHBT SINAVI %10 SORU VE CEVAPLARI

ÖSYM, internet sitesi üzerinden oturumu bugün tamamlanan KPSS 2016 DHBT sınavının sınav sorularını ve cevap anahtarını duyurdu. Adaylar sınavın soru ve cevaplarına aşağıdaki bağlantıyı kullanarak ulaşabilirler.

ÖSYM tarafından Diyanet İşleri Başkanlığında din hizmetlerinde görev alacak personeli seçmek amacıyla yapılan KPSS DHBT oturumu 09.30’da başladı. Adaylara çoktan seçmeli 40 sorudan oluşan alan bilgisi testi için 60 dakika süre verildi.

KPSS 2016, Din Hizmetleri Alan Bilgisi Testi oturumuyla tamamlandı.

Sınav sonuçları ÖSYM’nin ”http://sonuc.osym.gov.tr” internet adresinden öğrenilecek. Sınav sonuç belgesi basılmayacak ve adayların adreslerine gönderilmeyecek.

KPSS: Kamu Personel Seçme Sınavı

Din Hizmetleri Alan Bilgisi Testi (DHBT): Temel Soru Kitapçıkları ve Cevap Anahtarlarının Yayımlanması4 Aralık 2016 tarihinde saat 09:30’da uygulanan Kamu Personel Seçme Sınavı Din Hizmetleri Alan Bilgisi Testi (DHBT) Temel Soru Kitapçığı ile Cevap Anahtarına, 4 Aralık 2016 tarihinde saat 12:05’den itibaren aşağıdaki bağlantıdan erişilebilecektir.

2016-KPSS Din Hizmetleri Alan Bilgisi Testi (DHBT) soruları, Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu kapsamında eser niteliğinde olup, telif hakları ÖSYM’ye aittir. ÖSYM’nin yazılı izni olmadan hiçbir şekilde çoğaltılamaz, dağıtılamaz ve yayınlanamaz.

Adaylara ve kamuoyuna saygıyla duyurulur.

2016-KPSS Din Hizmetleri Alan Bilgisi Testi (DHBT) Temel Soru Kitapçıkları ve Cevap Anahtarları (% 10)

Etiketler: » » » » » » » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ

1+10 = ?

Güvenlik Kodu * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Etiketler:, , , , , , , , , , , , ,