logo

2016 KPSS Önlisans Puanına Göre Merkezi Atamayla Memur Alımı Ne Zaman Yapılacak?

2016 KPSS Önlisans Puanına Göre Merkezi Atamayla Memur Alımı Ne Zaman Yapılacak?

2016 KPSS Önlisans Puanına Göre Merkezi Atamayla Memur Alımı Ne Zaman Yapılacak?-memur-kamumemurlar-com

2016 KPSS Önlisans Tercih İşlemleri ne zaman başlıyor? Memur alımı ne zaman yapılacak? 2016 KPSS Önlisans puanı ile memur alımları hakkında tüm gelişmeler adresinde…

Kamu Personeli olmanın ilk ve en önemli adımlarından birisi olan Kamu Personeli Seçme Sınavı (Önlisans) ile ilgili süreçte sona gelindi.

MİLYONLARI İLGİLENDİREN SINAV SONUÇLARI ÖSYM TARAFINDAN AÇIKLANDI

Adaylar tarafından merakla beklenen sonuçlar ÖSYM resmi internet sayfasından yayımlandı ve puanlar belli oldu. Milyonlarca insanı yakından ilgilendiren sınavla ilgili tüm süreci kamu personeli sitesi olarak sizlerle beraber takip ettik ve sürekli bilgilendirmelerimizi yaptık.

TERCİH İŞLEMLERİ ARALIK SONUNDA YAPILACAK

Peki 2016 Kamu Personeli Seçme Sınavı (Önlisans) Önlisans sonuçlarına göre merkezi atamalar ne zaman yapılacak? Bunun için Devlet Personel Başkanlığı’nın atama takvimine bakmak gerekiyor. Devlet Personel Başkanlığı tarafından kamuoyu ile paylaşılan atama takvimine göre KPSS 2’inci Yerleştirme işlemleri ile ilgili süreç Kamu kurum ve kuruluşlarından taleplerin toplanması ile başladı. 8 Ağustos 2016 tarihinden 18 Kasım 2016 tarihine kadar kamu kurum ve kuruluşları kadro taleplerini Devlet Personel Başkanlığı’na bildirecek, DPB tarafındaan tercih kılavuzunun ÖSYM’ye gönderilmesi 2 Aralık 2016 tarihinde olacak. 2016 Kamu Personeli Seçme Sınavı (Önlisans) Lisans, Ön Lisans ve Ortaöğretim sonuçlarına göre kamu personeli olmak isteyen adaylar 21 ile 30 Aralık 2016 tarihleri arasında ÖSYM resmi internet sayfası üzerinden tercih işlemlerini yapacak.

Etiketler: » » » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ

4+3 = ?

Güvenlik Kodu * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Etiketler:, , , , , , , , ,