logo

Yıldırım, Kılıçdaroğlu ve Bahçeli’den Ortak Açıklama

Yıldırım, Kılıçdaroğlu ve Bahçeli’den Ortak Açıklama

ortak-aciklama-kamumemurlar.com

Yıldırım, Kılıçdaroğlu ve Bahçeli’den Ortak Açıklama

22 Ağustos’un ardından ilk kez bir araya gelen Başbakan Binali Yıldırım, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, ortak birer açıklama yaptılar.

Çankaya’da görüşen Binali Yıldırım, Kemal Kılıçdaroğlu ve Devlet Bahçeli’nin yaptığı ortak açıklamadan Haberi Yakala’nın derledikleri;

Başbakan Binali Yıldırım’ın açıklamalarından derlenenler;

Siyasi görüşlerimiz farklı olabilir ancak terörle mücadelede çalışmada sayın genel başkanlar gerekli katkıyı vereceklerini ifade ettiler. Gerek doğu güneydoğu ve güney aınırındaki terörle mücadele faaliyetleri bir beka sorunudur. Burada içerde ve dışarda kim ne söylerse söylesin bizim açımızdan anlamı yoktur anlamı olan Türkiye’nin birlikği beraberliği toprak bütünlüğünün devam etmesi ve milletimizin kardeşiliğinin zarar görmemsidir. Bunlar için kapsamlı çalışmalar yaptık bunlal ailgili genel başlanlarla görüşmeler yaptık gkendiliern, de dinledik bizlere görüşleri de oldu onları da aldık.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun açıklamalarından derlenenler;

“Sayın başbakan bizleri bilgilendirdi, kendisine teşekkür ederiz. Terör konusunda tüm partilerin birlikte hareket etmesi konusunda bir uzlaşmamız oldu. Terör can yakıyor, terör bir insanlık suçudur. Ve bu konuda kendisine düşüncelerimizi, önerilerimizi aktardık. Türkiye süratle terörle mücadelede bir noktaya gelmeli ve bitirmelidir. Terör herkesin ortak sorunudur ve buna karşı da ortak mücadele etmeliyiz. Umuyoruz, Türkiye bu tür acı olaylardan süratle kurtulur”

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin açıklamalarından derlenenler;

“Sayın başbakanımızın çağrısıyla yapılmış olan bu toplantı, milletimizin beklentilerine cevap verebilek için olgunlukla gerçekleşmiştir. Teröre karşı katti bir şekilde mücadelemizin devam etmesiyle ilgilidir. Bununla ilgli çalışmalar da kendini önümüzdeki günlerde gösterecektir. Bunun için de sayın başbakana teşekkür ediyorum”

Haberiyakala

#

SENDE YORUM YAZ

5+5 = ?

Güvenlik Kodu * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.