logo

2014 Yılı Engelli Kamu Personeli Sınavı Başvuruları Başladı

2014 Yılı Engelli Kamu Personeli Sınavı Başvuruları Başladı

Engelli KPSS Erkene Alındı (EKPSS)-kamumemurlar.com

2014 yılı içerisinde yapılacak olan Engelli Kamu Personeli Seçme Sınavı (EKPPS) için 23 Şubat 2014 tarihinde bir duyuru yayınlandı ve Başvuru tarihleri ile Sınav Tarihleri resmi olarak açıklandı.

Buna göre ÖSYM tarafından yapılmakta olan 2014 yılı Engelli Kamu Personeli Seçme Sınavı (EKPSS) 27 Nisan 2014 tarihinde, 81 il merkezinde, belirlenen sınav salonlarında yapılacak.

EKPSS 2014 sınavına Ortaöğretim, Ön Lisans ve Lisans mezunları ile sınavın geçerli olduğu süre içerisinde bu eğitim kurumlarından mezun olabilecek statüdeki öğrenciler katılabilecek.

Sadece Engelli Adayların giriş yapabileceği Engelli Kamu Personeli Seçme Sınavı başvuruları 24 Şubat 2014 tarihi itibari ile başlayacak ve 07 Mart 2014 tarihi ile sona erecek.

Sınava giriş için başvuruda bulunacak olan Engelli Memur Adaylarının ÖSYM Başvuru merkezlerine gelmeden önce Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı İl Müdürlüklerine gitmeleri ve buradan Engel Gruplarını Gösterir belgelerini almaları gerekmektedir.

İl Müdürlüklerinden alınacak olan Ön Kabul ve Taahhüt Beyanı Belgeleri belirlenen süreler içerisinde Başvuru Yapacak Aday tarafından ÖSYM Başvuru Merkezlerine götürülerek EKPSS için başvuru yapılmalıdır.

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı üzerinden gerekli olan belgeleri temin edemeyen Engellilerin ÖSYM Sınav Başvuru Merkezlerine gitmeleri önemsiz kalacaktır. Çünkü belgeler olmadan Başvuru Alınmayacaktır.

EKPSS Sınavı için gerekli olan tüm bilgiler, tarihler ve diğer detaylar ÖSYM tarafından kendi sitesi üzerinden dağıtılan kitapçıklarda verilmektedir.

Kaynak: Kamumemurlar.com

Milli Eğitim Bünyesinde 200 Engelli Öğretmen Alımı Yapılacak

Etiketler: » » » » » » » » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ

8+6 = ?

Güvenlik Kodu * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Etiketler:, , , , , , , , , , , , , ,