logo

2016 Ağustos Öğretmen Atamaları Kadroları Bu Tarihte Belli Olacak!

2016 Ağustos Öğretmen Atamaları Kadroları Bu Tarihte Belli Olacak!

2016 Ağustos Öğretmen Atamaları Kadroları Bu Tarihte Belli Olacak!-meb-eğitim-kamumemurlar.com

Ağustos Öğretmen Atamaları Kadroları Bu Tarihte Belli Olacak. Ağustos ayında öğretmen atamaları yapılıp yapılmayacağı netlik kazanacak.

Ağustos Öğretmen Atamaları Kadroları Bu Tarihte Belli Olacak. Ağustos ayında öğretmen atamaları yapılıp yapılmayacağı netlik kazanacak. MEB 2016 bütçesi 4 MART 2016’da görüşülecek.

Ağustos Öğretmen Atamaları Belli Olacak. Milli Eğitim Bakanlığı, 2016 Ağustos ayında öğretmen atamaları yapacak mı? Detaylar.. Bilindiği üzere Şubat ayında 30 bin öğretmen atamaları yapıldı. Şubat ayında yapılan öğretmen atamalarının ardından gözler 2016 Ağustos ayındaki öğretmen atamalarına çevirildi. 2016 Ağustos ayında öğretmen atamaları yapılacak mı? Öğretmen atamaları için öncelikle bütçeden atama izninin verilmesi gerekiyor. Meclis bütçe görüşmeleri bugün itibariyle başladı.

KRİTİK TARİH 4 MART 2016

MEB bütçesinin görüşüldüğü gün 2016 Ağustos ayında öğretmen atamaları yapılıp yapılmayacağı veya ne kadar olacağı netlik kazanacak. Atama bekleyen öğretmen adayları da bu durumu merak ediyor. Atama bekleyen öğretmen adayları 2016 ağustos ayında en az 50 bin öğretmen atamaları yapılmasını talep ediyorlar.

Diğer yandan meclis bütçe görüşmelerine başladı. 13 gün sürecek bütçe görüşmelerinde MİLLİ EĞİTİM BAKANLIĞI bütçenin görüşüleceği gün ağutos ayı öğretmen atamaları kadrolarının da ne kadar olacağı, veya ağustos öğretmen atamaları için bütçeden atama izni çıkıp çıkmayacağı netlik kazanacak. 4 MART 2016 tarihinde MEB bütçesi görüşmelerinde Ağustos ayı öğretmen atamaları için ne kadar kadro ayrılacağını hep birlikte takip ederek göreceğiz.

Bütçe görüşmeleri başladı

TBMM Genel Kurulu’nda, 2016 yılı Merkezi Yönetim Bütçe Kanun Tasarısı ile 2014 Yılı Merkezi Yönetim Kesin hesap Kanun Tasarısı’nın görüşmelerine başlandı.

Genel Kurul’da yapılan usul tartışmalarının ardından Maliye Bakanı Naci Ağbal, 2016 yılı bütçesi üzerindeki sunumuna başladı.

Bütçe görüşmeleri 13 gün sürecek.

Mebpersonel

Etiketler: » » » » » » » » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ

8+1 = ?

Güvenlik Kodu * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Etiketler:, , , , , , , , , , , , , ,