logo

Koruma Memuru Alımı (Koruma Memur Alımları 2014)

Koruma Memuru Alımı (Koruma Memur Alımları 2014)

İşte Koruma Memurluğunda Aranan Şartlar! Kimler Koruma Memuru Olabilecek-kamumemurlar.com

İş bekleyenlerin gözü kulağı Savunma memuru alım haberlerinde şu anda.

İş bekleyenlerin gözü kulağı Savunma memuru alım haberlerinde şu anda. Savunma memuru alımları ne vakit başlıyor,Savunma memur alımı hangi tarihte olacaktır,Savunma memuru alımları son haberler detaylar detaylar.

Koruma memuru alımı hakkında tüm haberler burada!

Çok sayıda savunma memuru adayının beklediği haberi aktarıyoruz.

Emniyet Genel Müdürlüğü Savunma Daire Başkanlığı bünyesine alınacak olan 50 bin savunma memurunda fiziki şartlar ön tasarıya çıkıyor. Peki 50 Bin Savunma Memur Alımı Müracaatları Ne Vakit Başlıyor? EGM Şartları ve Rehberi var mı? Savunma Memur Alımı için hangi şartlar aranıyor? Savunma Memur Alımı konusunda detaylar haberimizde. Izah geldi 50 Bin savunma memur alınacak, tüm alımlar 2014 yılında yapılacak. 50 bin savunma memuru başvuru şartları belli oldu. İçişleri Bakanlığının bir süredir üzerinde çalışma yürüttüğü savunma memuru alımı için hazırlıklar tamamlandı. İlk evrede 28 bin 500 savunma memuru alımı yapılacak. Akabinde bu sayı 50 bini bulacak. Savunma memurları önemli devlet binaları hassas bölge ve noktalarda görev yapacak. Ayrıca hizmetin gerektirdiği kişi savunma işi de bu görevliler de olacak. Bunun yanında stadyumlar, spor müsabakaları sınavlar, konser, toplantı gibi halkın yoğun olarak bulunduğu kapalı ve açık etkinliklerde de savunma memurları görev başında olacak. 50 Bin Savunma memuru alımı ne vakit, savunma memurları alımı tarihi, Ne Kadar savunma memuru ne vakit alınacak. 50 Bin savunma memuru ne vakit alınacak, başvurular ne vakit nereye yapılacak tarihleri konusunda detaylar Kamumemurlar.com’da olacak.

GENİŞ YETKİLERLE DONATILACAK, AYNI POLİS GİBİ OLACAK

Emniyet teşkilatında Emniyet Hizmetleri Sınıfı dahilinde bulunacak olan savunma memurları da diğer polisler gibi üniformalı ve silahlı olarak görevlerini yapacak.Yeniden bu görevliler sivil olarak da hizmet verebilecek. Savunma memurları polise verilen, durdurma, kimlik sorma, kontrol, arama, yakalama, vaka yerini ve kanıtları savunma, muhafaza altına alma, tabanca ve zor kullanma yetkilerine de sahip olacak. 28 Bin savunma memuru alımı ve 50 bin savunma memuru alımı ne vakit, 50 bin savunma memuru başvuru tarihleri başvurular nasıl yapılacak belli oldu.

6 YILIN SONUNDA POLİS OLUNABİLECEK

50 Bin Savunma Memuru Alımı Şartları

FİZİKİ ŞARTLAR

Emniyet Genel Müdürlüğü Savunma Daire Başkanlığı bünyesinde savunma memurları için yeni bir birim kurulacak. Konuyla ilgili hazırlanan yasanın TBMM’den kısa sürede geçmesinin beklendiğini bildiren yetkililer, kademeli olarak her dönem 3.000 kişi olmak üzere toplam 30 bin savunma memuru alınacağını belirtti. Savunma memur alımında memur olmak isteyenlerde, en az lise mezunu olmak, sağlık koşullarının yeterli olması, beden eğitimi sınavlarından başarılı olmak ve KPSS lise puan türünden de 40-60 puan alma şartları aranacak. Fiziki yeterliliğin önemsendiğini belirten yetkililer, erkek adayların en az 1,72 metre, kız adayların ise 1,68 metre boyunda ve 25 yaşından küçük olmaları gerektiğini kaydetti. Açıköğretim lisesi mezunları da ön lisans ve üniversite mezunları da savunma memurluğu için müracaat edebilecek.

DİĞER ŞARTLAR

-En az lise mezunu olanlar savunma memuru olacak.

-25 yaşından gün almayanlar müracaat edebilecek.

-Atanacaklar 4 ay müddetle savunma memurluğu eğitimi alacak.

-Eğitim müddetince masraflar devletçe karşılanacak.

-Koruma memurluğu kadrolarına atanacaklar, beş yıl müddetle başka kurumlara naklen atanamayacak.

-En az altı yıl müddetle savunma misyonu yapanlar kıdemli savunma memur olabilecek.

-Polisliğe geçiş imkanı da bulunacak.

-Lisans mezunu olanlardan en az bir yıl müddetle kıdemli savunma memuru olanlar polis memuru olabilecek.

-Bunlara ait kontenjanlar Emniyet Genel Müdürlüğü Yüksek Değerlendirme Kurulunca belirlenecek.

-Kadroda ağırlık taşraya verilecek.

Koruma Memuru Alımı Ne Zaman Gerçekleşecek?

Koruma Memur Alımı, Başvuruları ve Şartları (30 Bin Koruma Memur Alımı)

30 Bin Koruma Memur Alımı ve Başvuruları Ne Zaman Başlayacak?

50 Bin Koruma Memuru Alımı Başlıyor mu? Koruma Memurluğu Başvuruları Ne Zaman?

İşte Koruma Memurluğunda Aranacak Şartlar

Etiketler: » » » » » » » » » » » » » » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ

9+5 = ?

Güvenlik Kodu * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Etiketler:, , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,